Restaurant de Koe is een fijne en intieme plek waar iedereen zich snel thuis voelt

Over onsRestaurant de Koe is in al 1922 geopend door de heer De Koe. Vervolgens is het toen al bekende restaurant aan de Volendamse dijk, voortgezet door Manus Runderkamp. In 1976 heeft de huidige eigenaar Piet Jonk (bijnaam: Peterolie) het restaurant overgenomen. Piet heeft het restaurant uitgebreid en zowel nationaal als internationaal op de kaart gezet. Zoon Pieter Jonk zorgt nu voor de continuering van het succesvolle concept geïntroduceerd door Piet Peterolie.

Specialist in grotere groepenWij zijn specialist in het verzorgen van lunch of diner voor zowel kleine als grote groepen. Touroperators en hun gasten kunnen op onze snelheid én op onze hoge kwaliteit vertrouwen. Wij maken uitsluitend gebruik van streekproducten voor onze gerechten, die niet alleen lekker maar ook betaalbaar zijn. De authentieke sfeer in het restaurant en het gastheerschap zorgen voor een gezellige en smaakvolle beleving. Restaurant de Koe biedt zo de perfecte entourage voor een dagje Volendam!

A place just like homeRestaurant de Koe is een fijne en intieme plek waar iedereen zich snel thuis voelt. Wij kunnen plaats bieden aan 135 personen tegelijk, maar ook de individuele bezoeker is uiteraard van harte welkom. De menukaart is Nederlands/Internationaal georiënteerd. Naast de diverse vaste menu’s heeft men ook keuze uit verschillende belegde broodjes.

Gastvrijheid zit in ons bloedRestaurant de Koe ontvangt dagelijks gasten van over de gehele wereld. Gastvrijheid zit in ons bloed en ons ervaren team zorgt ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Wij zijn het gehele jaar, zeven dagen per week geopend vanaf 10 uur ’s morgens.